“Bij funda bouwen wij al een aantal jaren aan een ervaren en bevlogen inhouse creatief team met ieder een eigen specialisme. Daarnaast werken wij met verschillende freelance makers. Carlien was een geweldige ‘vondst’, ze heeft in de afgelopen jaren voor ons met succes gewerkt aan een flinke variëteit aan opdrachten. Dit was o.a. digitaal werk als HTML5 banners en infographics, DTP werk als brochures en flyers, beeldredactie en nog veel meer. Ze heeft daarmee laten zien dat ze niet alleen enorm veelzijdig is in design, maar ook gedreven met ons samen aan het funda merk bouwt. Carlien bewaart te allen tijde de rust in opdrachten, hectisch of niet. Ze is enorm flexibel, denkt mee, heeft gevoel voor taal en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Carlien is iemand waar je op kunt bouwen en ik hoop dat we in de toekomst nog geregeld kunnen samenwerken.”

 Marga Schouten – van Dijck | Head of Creation & Brand funda

 

“Carlien is super om mee samen te werken. Ze is snel, creatief en denkt mee vanuit de klant. En last but not least: ze laat niet los totdat je helemaal tevreden bent.”

Mireille van Gorkum – Specialist Klantloyaliteit – o.a. Hunkemöller, Reclamefolder en NS.

 

“Carlien is working as a freelance designer for Swarovski Benelux/Nordics. In the past there were various assignments which were pointed to Carlien. Since the beginning of 2017 she is our fixed freelance designer. This means that she is responsible for all our local design assignments. She is a very fast and accurate worker and makes sure she is also the extra controlling factor when doing an assignment. In this way you are always sure that there are no mistakes in the end product. Since our company has a lot of short deadlines and urgent assignments most of the time, I can recommend Carlien. She is very reliable, eager to learn and not affraid to try a new approach.”

Muriel van Room – Retail Presentation Coordinator Benelux & Nordics – Swarovski

 

“Carlien is ‘always on’. Snelheid is één van Carlien haar onderscheidende kwaliteiten. In een internationaal werkveld met veeleisende distributiepartners zorgt Carlien dat het goed komt. Ze begrijpt de klantvraag en weet de Dunlop uitingen hier goed in te positioneren.”

Erik Hekman – International eBusiness Manager – Dunlop Protective Footwear

 

“Het eerste dat in mijn gedachte uit de ervaring met Carlien opkomt, is professionaliteit en flexibiliteit. Bij de totstandkoming van een volgende offerte zal ik haar zeker weer inzetten!”

Winfred Meijer – Audit Manager – Deloitte

 

“Ik werk altijd met veel plezier met Carlien. Ze is een fijne collega om mee te werken: prettig in de omgang, erg flexibel en staat altijd voor je klaar. De snelheid waarmee ze werkt, komt erg goed van pas binnen ons bedrijf. Er worden vaak ad hoc beslissingen genomen, en Carlien speelt hier erg goed op in. Ze levert goed en snel werk.”

Tanja Seehofer – (Voormalig) Webshop-coordinator – Hunkemöller

 

“Carlien werkte voor de Taalunie en de KB aan de nieuwe vormgeving van de educatieve website literatuurgeschiedenis.org. Het eerste design was al meteen raak: open, licht en de juiste balans tussen tekst en afbeeldingen. Carlien komt snel met mooie oplossingen en is grafisch ook erg sterk. Bovendien is zij een prettige persoon om mee samen te werken”.

Martijn Nicolaas, senior beleidsadviseur – Nederlandse Taalunie

 

“Carlien heeft voor Aunexum Precious Metals Group meegewerkt aan de re-styling van de labels Holland Gold en Goudstandaard. Wij zijn heel tevreden met het re-design van de huisstijlen en webshops. Carlien begrijpt de identiteit en de positionering van onze bedrijven als geen ander. Het creatieve proces start hiermee vanuit de kern. Tijdens dit proces luistert zij heel goed naar onze input, voegt hier een flinke dosis van haar eigen ideeën aan toe om deze vervolgens snel en creatief visueel te vertalen naar het gewenste einddoel. Heel fijn zijn de sparingssessies waarbij zij open staat voor onze suggesties en deze soms krachtig onderbouwd terzijde schuift. Wij zijn bijzonder tevreden met de eindresultaten.Wat ons betreft is de samenwerking nog maar net begonnen!”
Vincent Kersten – (mede)oprichter en directeur – Aunexum Precious Metals Group

 

“Omdat Bunzl 3 catalogi tegelijk wilde publiceren, moest ik naast de vaste vormgever van Bunzl op zoek naar extra grafische ondersteuning. Vanwege mijn goede ervaringen met Carlien bij Dunlop, wist ik meteen dat we haar hiervoor moesten inschakelen. Ze is snel, kritisch, grondig, houdt overzicht en neemt je zorgen uit handen: ze haalt elk klein foutje eruit. Zo is ze een soort grafisch designer en eindredacteur in één. Fijn om zo samen te kunnen werken!”

Annelies Ludwig-Kaan – freelance copywriter en interim marketeer – Bunzl

 

“De samenwerking met Carlien was super. Wat begon met de vraag naar een nieuw logo-ontwerp is uitgegroeid tot een totaal nieuwe merk-identiteit. Ik was bewust op zoek naar een specialist om mee samen te werken; niet een groot marketingbureau die je alles uit handen neemt. Korte lijnen, snel schakelen en slagen maken; ideaal. Verder heeft Carlien haar netwerk ingezet en andere specialisten ingeschakeld; ieder van uit zij/ haar expertise. Wij zijn trots op het eindresultaat; het heeft onze verwachtingen overtroffen!”

Frank Calis – Financieel adviseur Hypotheco

 

Carlien is een zeer zelfstandige, ervaren UX-er die meer doet dan enkel haar rol als UX-er vervullen binnen ons team. Naast het uitwerken, afstemmen en ontwerpen van schermen onderhoudt ze contacten met de stakeholders om ook inhoudelijk mee te denken met de invulling van bijvoorbeeld de formulieren en houdt ze ons team en de PO scherp met het stellen van prioriteiten, kortom ondanks haar freelance part-time inzet voor de inspectie levert ze veel waarde voor ons!

Jos Lim – Scrummaster Team Webportalen Inspectie van het Onderwijs

 

“Carlien heeft ons op uitstekende wijze geholpen om onze website van een nieuw ontwerp te voorzien. Daarbij gebruikte ze niet alleen haar expertise op het gebied van webdesign, maar dacht zij ook mee over de customer journey en UX in het algemeen. Dat ging door middel van een grondige analyse, waarbij een scala aan tools en middelen werd gebruikt om tot de juiste requirements te komen. Deze werden vervolgens in een korte periode uitgewerkt tot designs voor de afzonderlijke pages op de site. Het resultaat is een modern ogende website waar VEB-leden direct vinden wat ze zoeken.”

Nick Schakel – Business development ­­­­­­manager – VEB

 

“Het is een verademing om met Carlien samen te werken. Voor elk onderzoek dat wij uitvoeren worden infographics in hoge oplages (150 stuks) gemaakt. Omdat ik hierin samenwerk met Carlien is dit proces een fluitje van een cent. Ze denkt goed mee, begrijpt je, is razendsnel en niet onbelangrijk: maakt zeer mooie en overzichtelijke infographics. Ook is ze pas tevreden als je dat zelf bent en laat ze zich zeker niet afschrikken door nog een plotselinge lastminute wijziging.”

Sharon van de Hoek – Adviseur Onderzoek en Kennisdeling – Koninklijke Bibliotheek

 

“Ik ben erg blij met Carlien: ze is supersnel, lijkt altijd bereikbaar en is erg flexibel. Carlien komt altijd met meerdere voorstellen, vindt het geen probleem suggesties te verwerken of toch nog weer een ‘allerlaatste’ aanpassing door te voeren. Ook heeft zij zich snel verdiept in de tool Instant Magazine en weet onze content tot leuke creatieve digitale templates om te zetten!”

Claudia van Nistelrooij – Digital Marketing Tax & Accounting – Wolters Kluwer Tax & Accounting Europe

 

“Nedap healthcare werkt al jarenlang fijn samen met Carlien.  Het voelt als een collega maar dan op afstand; voor alles rondom design kan ik bij haar terecht. Ook vind ik het erg prettig dat designopdrachten snel kunnen worden opgepakt, vaak omdat het in de snelheid allemaal morgen al af moet. Met Carlien is dat geen probleem, in tegenstelling tot reclamebureaus waar je opdracht eerst nog moet worden ingepland en het niet zo makkelijk naar voren kan worden geschoven. Carlien werkt flexibel en ook nog eens heel snel en transparant, waardoor ze een goede kwaliteit levert tegen een goede prijs.

Ik beveel daarom Carlien aan, juist voor grote ondernemingen zoals Nedap is het heel fijn om een kort lijntje met een flexibele kwalitatief goede designer te hebben!”

Esther Megens, (voormalig) marketingmanager – Nedap healthcare

 

“Carlien is snel, deskundig en prettig in de omgang. Geen verzoek is te gek en het is goed dat ze meedenkt over het doel en daarmee de doelmatigheid van het verzoek. Tegen prettige tarieven worden werkzaamheden ingepland en op korte termijn uitgevoerd. Correcties kunnen -zelfs eindeloos- worden doorgevoerd. Ik werk -mét mijn collega’s- op een hele prettige manier samen met Carlien en wil die relatie graag voortzetten in de komende jaren.”

Raymond Koning – PR, Communications & Events Manager Netherlands – Wolters Kluwer Tax & Accounting Europe

 

“Carlien werkt niet alleen snel en volgens corporate guidelines en onze wensen, ook denkt zij mee in het efficienter maken van werkwijzen als opdrachten vaker terugkomen, wat leidt tot nieuwe inzichten en vooral tijdbesparing. Bij een andere werkgever zou ik Carlien zonder twijfel weer benaderen voor passende opdrachten.”

Laura Duijnker – Marketing & Communications Specialist Consumer Goods Business – Swarovski

 

“To support sales you need strong people at marketing. And this is exactly what Carlien is doing: give full and professional support to sales people. Always positive, she can translate sales needs to optimize communication tools. It’s a pleasure to work with her.”

Fabrice Acconci – Country Manager France – Dunlop Protective Footwear

 

“I’ve worked with Carlien within Dunlop Protective Footwear for about 2 years. She is a good listener and understands sales. Especially the trade marketing challenges of a worldwide branded and leading company. Carlien has supported my sales team with marketing materials in a very professional way. Especially with … – creativeness – quick implementation – dependability and … she always remains calm. I’m looking forward to share more projects with her in the future.”

Markus Schubert – Country Manager Germany/Austria/Switzerland and Eastern Europe – Dunlop Protective Footwear