Wolters Kluwer Tax & Accounting Nederland is onderdeel van het beursgenoteerde Wolters Kluwer. Met de producten Twinfield, Basecone en Alure biedt Wolters Kluwer Tax & Accounting informatiediensten (CRM clouddiensten) en software aan op het gebied van belasting, boekhouding en audit.

Sinds 2015 ben ik als freelance designer werkzaam voor Wolters Kluwer Tax & Accounting. Toen ik begon lag er een uitdaging om de huisstijl van Twinfield langzamerhand te laten overlopen naar de Wolters Kluwer huisstijl. De werkzaamheden die ik voor Wolters Kluwer Tax & Accounting uitvoer zijn zeer divers. Zo zorg ik bijvoorbeeld voor:

  • Advertenties
  • Flyers
  • (Affiliate) Banners
  • POS materiaal
  • Uitnodigingen
  • Social media design
  • Inhakers
  • Posters
  • Huisstijlelementen als visitekaartjes, enveloppen etc.

Eigenlijk wil ik niet dat andere bedrijven Carlien ook inhuren. Daardoor zou ze minder beschikbaar zijn voor ons, dat lijkt me erg onwenselijk. Carlien is snel, deskundig en prettig in de omgang. Geen verzoek is te gek (ook buiten de standaard kantoortijden) en het is goed dat ze meedenkt over het doel en daarmee de doelmatigheid van het verzoek. Tegen prettige tarieven worden werkzaamheden ingepland en op korte termijn uitgevoerd. Correcties kunnen -zelfs eindeloos- worden doorgevoerd. Ik werk -mét mijn collega’s- op een hele prettige manier samen met Carlien en wil die relatie graag voortzetten in de komende jaren.

Raymond Koning – PR, Communications & Events Manager Netherlands

Instant/Online Magazine

Sinds 2016 geeft Wolters Kluwer Tax & Accounting een online magazine uit. Er wordt gebruikgemaakt van de online tool Instant Magazine. Ik zorg dat de pagina’s binnen de Wolters Kluwer huisstijl gedesigned worden, kies foto’s en templates uit die de inhoud het best uitlichten.

“Ik ben erg blij met Carlien: ze is supersnel, lijkt altijd bereikbaar en is erg flexibel. Carlien komt altijd met meerdere voorstellen, vindt het geen probleem suggesties te verwerken of toch nog weer een ‘allerlaatste’ aanpassing door te voeren. Ook heeft zij zich snel verdiept in de tool Instant Magazine en weet onze content tot leuke creatieve digitale templates om te zetten!”

Claudia van Nistelrooij – Digital Marketing Tax & Accounting Netherlands