De Nederlandse lingerieketen Hunkemöller is niet meer weg te denken uit de Nederlandse winkelstraten. Drie jaar lang werkte ik als freelance digital designer voor de afdelingen Customer Relationship Management (CRM), E-commerce en MarCom.

Voor de afdeling CRM, die verschillende tools inzet om klanten (online) te bereiken, ontwierp ik:

  • Nieuwsbrieven
  • App-content
  • Landingspagina’s
  • Banners

Een belangrijk project waar ik aan heb meegewerkt is CRM Next. Met dit loyaliteitsprogramma kunnen klanten Passion Points sparen, die worden omgezet in shoptegoed. Alle landingspagina’s en banners voor dit project moesten ook in andere talen beschikbaar worden. Dit heb ik voor mijn rekening genomen.

“Carlien is super om mee samen te werken. Ze is snel, creatief en denkt mee vanuit de klant. En last but not least: ze laat niet los totdat je helemaal tevreden bent.”

Mireille van Gorkum – Specialist Klantloyaliteit bij o.a. Hunkemöller, Reclamefolder en NS.

Ik werkte bij Hunkemöller ook voor de afdelingen E-commerce en MarCom. Bij E-commerce ontwierp ik vooral banners die overal op de Hunkemöller-website te zien waren. De eigen website moest ook gepromoot worden en daar ontwierp ik affiliate-banners voor. Op de afdeling Marketing Communicatie (MarCom) werd ik ingezet om advertenties, posters, POS-materiaal in winkels te designen.

“Ik werk altijd met veel plezier met Carlien. Ze is een fijne collega om mee te werken: prettig in de omgang, erg flexibel en staat altijd voor je klaar. De snelheid waarmee ze werkt, komt erg goed van pas binnen ons bedrijf. Er worden vaak ad hoc beslissingen genomen, en Carlien speelt hier erg goed op in. Ze levert goed en snel werk.”

Tanja Seehofer – (Voormalig) Webshop-coördinator Hunkemöller