Ambassador Vermogensbeheer had een freelance grafisch vormgever nodig die een drieluik en een template voor een proposal kon maken. Ze vroegen of ik hier een bijdrage aan kon leveren. Er was net een nieuwe huisstijl ingezet die op de website al doorgevoerd was, maar waar nog geen print-vertalingen van beschikbaar waren.

Belangrijk was een zakelijke uitstraling die helemaal past bij de huisstijl. Tijdens het ontwikkelproces heb ik meegedacht over de structuur van de middelen (wat is belangrijk, wat moet naar voren komen, wat gaan we laten zien en wat niet e.d.). En was ik uiteraard verantwoordelijk voor het grafisch design en het drukklaar aanleveren bij de drukker.

 

Als zelfstandig vermogensbeheerder zijn wij altijd op zoek naar een frisse, eigengereide, doch zakelijke uitstraling voor ons bedrijf. Bij voorkeur in goed overleg (korte lijnen) waardoor er snel ingespeeld kan worden op veranderingen in ons vakgebied en onze eigen wensen.

Heel prettig om in Carlien/Gravoco een partner gevonden te hebben die dezelfde ‘hands-on-mentaliteit’ heeft en dat tegen een gezond tarief zonder verrassingen achteraf.

Erwin BlokDirecteur | Partner Ambassador Vermogensbeheer