Razendsnelle freelance design voor print en online

Mijn naam is Carlien Keilholtz en ik werk als freelance graphic designer met mijn bedrijf GraVoCo. Je kunt bij mij terecht voor print design, online design en visualisatie van je zakelijke rapporten. Supersnel en accuraat werken is mijn grote pluspunt, volgens mijn klanten. Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website! In mijn portfolio vind je een greep uit mijn werk in de afgelopen jaren. En op deze pagina vind je iets meer informatie over mijzelf. So here we go

Hoe ik grafisch designer werd

Uiteraard heb ik het designersvak moeten leren. Van 2005 tot 2009 heb ik de HBO studie Communicatie gevolgd aan de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden. Tijdens deze studie heb ik 3 jaar voor Grafische Vormgeving gekozen. Ik sloot mijn studie af met een eindstage bij de magazines Girlz!, Stars en Royalty. Ik werkte daar mee als vormgever en voerde een lezeressenonderzoek uit om te ontdekken wat de lezeressen van het magazine Girlz! vonden. Meer dan 600 respondenten deden mee aan het onderzoek en aan de hand van de resultaten heb ik een advies opgesteld. Op basis van dit advies zijn er aanpassingen doorgevoerd m.b.t. de vormgeving en illustratiestijl.

Na mijn stage heb ik een half jaar als freelance vormgever voor magazine Glossy gewerkt. Daarna wilde ik toch graag verder studeren en besloot ik een masterstudie te gaan volgen. Ik koos voor Communicatie en Informatiewetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na het volgen van de vakken Design & Evaluatie, Computer Mediated Communication, Diagnose & Advies, Framing en Persuasieve Communicatie studeerde ik in 2012 af.

Ik word ook blij van


Facts


  • Geboren op 11-12-1988.
  • Deze datum zit ook verwerkt in mijn logo. Het roze heeft de kleurcode (CMYK): 11, 88, 12, 0.
  • Woont middenin het centrum van Groningen
  • Reist met de trein door heel Nederland
  • Vindt dat niet erg, want kan dan lekker werken, muziek luisteren of een serie of film kijken.

Meer weten?


Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Ik ook!

Als je een mailtje stuurt neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Neem contact met mij op