“Carlien is super om mee samen te werken. Ze is snel, creatief en denkt mee vanuit de klant. En last but not least: ze laat niet los totdat je helemaal tevreden bent.”

Mireille van Gorkum – Specialist Klantloyaliteit bij o.a. Hunkemöller, Reclamefolder en NS.

 

“Carlien is ‘always on’. Snelheid is één van Carlien haar onderscheidende kwaliteiten. In een internationaal werkveld met veeleisende distributiepartners zorgt Carlien dat het goed komt. Ze begrijpt de klantvraag en weet de Dunlop uitingen hier goed in te positioneren.”

Erik Hekman – International eBusiness Manager Dunlop Protective Footwear

 

“Het eerste dat in mijn gedachte uit de ervaring met Carlien opkomt, is professionaliteit en flexibiliteit. Bij de totstandkoming van een volgende offerte zal ik haar zeker weer inzetten!”

Winfred Meijer – Audit Manager Deloitte

 

“Ik werk altijd met veel plezier met Carlien. Ze is een fijne collega om mee te werken: prettig in de omgang, erg flexibel en staat altijd voor je klaar. De snelheid waarmee ze werkt, komt erg goed van pas binnen ons bedrijf. Er worden vaak ad hoc beslissingen genomen, en Carlien speelt hier erg goed op in. Ze levert goed en snel werk.”

Tanja Seehofer – (Voormalig) Webshop-coordinator Hunkemöller

 

“Carlien heeft ons goed geholpen bij het optimaliseren van onze website. Mede dankzij haar review en het door haar opgezette onderzoek hebben we een site die goed aansluit bij de wensen van onze klanten. Ik heb prettig samengewerkt met Carlien. Ze is creatief en deskundig en ik werk graag weer met haar samen.”
Robert ten Caat – Online marketeer Biblionet Drenthe

 

“Carlien is in de afgelopen periode uitgegroeid tot een vaste waarde voor ons bedrijf! Haar creativiteit i.c.m. haar professionele manier van werken, goede communicatie en flexibiliteit heeft altijd geresulteerd in een mooi eindresultaat. Ze is snel en werkt doelgericht, kortom, een prettige samenwerking!”

Ateeq Chowdhrie – Marketingmanager Magna Fashion

 

“Ik heb Carlien leren kennen tijdens mijn periode als freelance communicatiespecialist bij Dunlop Protective Footwear. Zij werkte daar al langere tijd als freelance vormgever. Ik had al op mijn eerste dag door dat Carlien van onschatbare waarde voor Dunlop was. Ik ken echt niemand die zó snel werkt. Als ik haar vroeg een advertentie op te maken, had ik die binnen 5 minuten in mijn mailbox. Artwork voor een beursstand nodig? Carlien leverde het nog dezelfde dag op. Hetzelfde gold voor al het denkbare POS materiaal, afbeeldingen in de juiste formaten voor de website, productsheets, leaflets, give-aways… Carlien leverde alles razendsnel… en nog goed ook! Zij checkt namelijk ook altijd goed of er geen fouten in de inhoud zijn geslopen. Artikelnummertje verkeerd? Carlien pikt hem eruit. Superfijn dus om met haar samen te werken! Ik kan haar aan iedereen aanbevelen die een grafisch vormgever nodig heeft voor print of online design. Ik ga haar in ieder geval zelf vaker inschakelen!”

Annelies Kaan – Freelance Communicatiespecialist Dunlop Protective Footwear (eigenaar SterksTaaltje) 

 

“Carlien heeft op freelance basis het nieuwe ontwerp van Simi-reizen.nl vormgegeven en daarnaast de grafische vormgeving verzorgd van een groot aantal reclame-uitingen. Werkt zelfstandig, snel en efficiënt met veel eigen inbreng.”

Robbert ten Kate – Eigenaar Simi-Reizen

 

“Carlien omschreven door mij: super snel in reactie en handeling, geeft feedback en komt met oplossingen en aanpassingen, geeft tips, maakt het tot een knallend resultaat, gaat door tot de klant tevreden is, is vriendelijk en enthousiast, luistert naar de klant en sluit daarop aan, verbetert en was voor mij een top persoon om mee samen te werken!.”

Linda Kroesen – Eigenaar Hofstede Fotografie

“Carlien is working as a freelance designer for Swarovski Benelux/Nordics. In the past there were various assignments which were pointed to Carlien. Since the beginning of 2017 she is our fixed freelance designer. This means that she is responsible for all our local design assignments. She is a very fast and accurate worker and makes sure she is also the extra controlling factor when doing an assignment. In this way you are always sure that there are no mistakes in the end product. Since our company has a lot of short deadlines and urgent assignments most of the time, I can recommend Carlien. She is very reliable, eager to learn and not affraid to try a new approach.”

Muriel van Room – Retail Presentation Coordinator Benelux & Nordics Swarovski

 

“Nedap healthcare werkt al jarenlang fijn samen met Carlien.  Het voelt als een collega maar dan op afstand; voor alles rondom design kan ik bij haar terecht. Ook vind ik het erg prettig dat designopdrachten snel kunnen worden opgepakt, vaak omdat het in de snelheid allemaal morgen al af moet. Met Carlien is dat geen probleem, in tegenstelling tot reclamebureaus waar je opdracht eerst nog moet worden ingepland en het niet zo makkelijk naar voren kan worden geschoven. Carlien werkt flexibel en ook nog eens heel snel en transparant, waardoor ze een goede kwaliteit levert tegen een goede prijs.

Ik beveel daarom Carlien aan, juist voor grote ondernemingen zoals Nedap is het heel fijn om een kort lijntje met een flexibele kwalitatief goede designer te hebben!”

Esther Megens, marketingmanager Nedap healthcare

 

“Eigenlijk wil ik niet dat andere bedrijven Carlien ook inhuren. Daardoor zou ze minder beschikbaar zijn voor ons, dat lijkt me erg onwenselijk. Carlien is snel, deskundig en prettig in de omgang. Geen verzoek is te gek (ook buiten de standaard kantoortijden) en het is goed dat ze meedenkt over het doel en daarmee de doelmatigheid van het verzoek. Tegen prettige tarieven worden werkzaamheden ingepland en op korte termijn uitgevoerd. Correcties kunnen -zelfs eindeloos- worden doorgevoerd. Ik werk -mét mijn collega’s- op een hele prettige manier samen met Carlien en wil die relatie graag voortzetten in de komende jaren.”

Raymond Koning – PR, Communications & Events Manager Netherlands Wolters Kluwer Tax & Accounting Europe

 

“Ik ben erg blij met Carlien: ze is supersnel, lijkt altijd bereikbaar en is erg flexibel. Carlien komt altijd met meerdere voorstellen, vindt het geen probleem suggesties te verwerken of toch nog weer een ‘allerlaatste’ aanpassing door te voeren. Ook heeft zij zich snel verdiept in de tool Instant Magazine en weet onze content tot leuke creatieve digitale templates om te zetten!”

Claudia van Nistelrooij – Digital Marketing Tax & Accounting Wetherlandswolters Kluwer Tax & Accounting Europe

 

“To support sales you need strong people at marketing. And this is exactly what Carlien is doing: give full and professional support to sales people. Always positive, she can translate sales needs to optimize communication tools. It’s a pleasure to work with her.”

Fabrice Acconci – Country Manager France Dunlop Protective Footwear

 

“I’ve worked with Carlien within Dunlop Protective Footwear for about 2 years. She is a good listener and understands sales. Especially the trade marketing challenges of a worldwide branded and leading company. Carlien has supported my sales team with marketing materials in a very professional way. Especially with … – creativeness – quick implementation – dependability and … she always remains calm. I’m looking forward to share more projects with her in the future.”

Markus Schubert – Country Manager Germany/Austria/Switzerland and Eastern Europe  Dunlop Protective Footwear

 

“Carlien is in de afgelopen periode uitgegroeid tot een vaste waarde voor ons bedrijf! Haar creativiteit i.c.m. haar professionele manier van werken, goede communicatie en flexibiliteit heeft altijd geresulteerd in een mooi eindresultaat. Ze is snel en werkt doelgericht, kortom, een prettige samenwerking!”

Ateeq Chowdhrie – Marketingmanager Magna Fashion