Nedap, een beursgenoteerde onderneming met het hoofdkantoor in Groenlo, wil markten in beweging brengen met technologie die ertoe doet. Wereldwijd werken bij Nedap 750 experts in 11 kantoren. Nedap richt zich op verschillende marktgroepen, zoals healthcare, retail en livestock.

Sinds 2014 verricht ik voor zowel Nedap algemeen als Nedap healthcare freelance designwerkzaamheden, waaronder:

  • Brochures
  • Flyers
  • Posters
  • Infographics
  • POS materiaal voor de klantendag
  • Nieuwsbrieven

Nedap healthcare werkt al jarenlang fijn samen met Carlien.  Het voelt als een collega maar dan op afstand; voor alles rondom design kan ik bij haar terecht. Ook vind ik het erg prettig dat designopdrachten snel kunnen worden opgepakt, vaak omdat het in de snelheid allemaal morgen al af moet. Met Carlien is dat geen probleem, in tegenstelling tot reclamebureaus waar je opdracht eerst nog moet worden ingepland en het niet zo makkelijk naar voren kan worden geschoven. Carlien werkt flexibel en ook nog eens heel snel en transparant, waardoor ze een goede kwaliteit levert tegen een goede prijs.

Ik beveel daarom Carlien aan, juist voor grote ondernemingen zoals Nedap is het heel fijn om een kort lijntje met een flexibele kwalitatief goede designer te hebben!

Esther Megens, marketingmanager Nedap healthcare

Naast mijn werk voor Nedap healthcare werk ik ook als freelance designer voor Nedap algemeen. Ik heb geholpen bij het ontwikkelen van de communicatie-uitingen van de training The Art of Leadership en met een overzichtsbrochure waarin alle trainersprofielen staan.